FortsÀtt till huvudinnehÄll

Alla hjĂ€rtans dag present! 💓

Nu börjar det nĂ€rma sig dagen dĂ„ man kan 
skĂ€mma bort sina kĂ€raste lite extra. đŸ’“đŸ’“đŸ’“


Jag Ă€lskar att kunna mysa i soffan och dricka 
nÄgot varmt tillsammans med familjen.


DĂ„ kĂ€nns det sjĂ€lvklart att man vill pimpa till muggen lite extra och ge bort som en 
alla hjĂ€rtans dag present. 


Jag köpte hem nĂ„gra emaljmuggar 
till det en guldfĂ€rgad vinyl Aslan c114.Jag valde texten: Love MY HOT COCO med hjÀrtan.


Love Àr i typsnittet Carrington
och HOT COCO i Arial rounded .

HjÀrtan hittade jag i Silhuette design biblioteket.


Foliet hÄller fint för beröring &
se sÄn fin present det blev!

Kom bara ihÄg att handdiska! :-)

Lycka till med era muggar!  

💟
Kommentarer

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

Skolstart - snygga namnbrickor som lyser i mörkret

Terminsstart! Nu hÀnder det mycket pÄ en gÄng. Hos oss har min son precis börjat förskoleklass och dottern har gÄtt upp till storbarnsavdelningen pÄ dagis. Mina egna elever började för en vecka sedan och frÄn ett varmt sommarlunk gÄr det nu i 200 km/timmen. Helt fantastiskt skönt att hjÀrnan Àntligen börjar vakna igen.Sonen fick vid sin skolstart en superfin ryggsÀck, den Àr i silvrigt reflextyg och svart. Eftersom detta var en gÄva frÄn skolan som alla i F-klassen fick sÄ cirkulerar det nu över 25 likadana ryggsÀckar pÄ skolan och alla ska försöka hÄlla koll pÄ sin egna. Sonen vill ha nÄgon snyggt och speciellt som fÄr hans ryggsÀck att stÄ ut, en personlig namnbricka, tÀnkte jag direkt. Ett ypperligt tillfÀlle att prova Silhouettes Krympplast som jag bestÀllde frÄn Folier.se i somras.

Snygg design med namn Jag har tidigare anvĂ€nt mig av en design i Silhouette Store nĂ€r jag gjort klistermĂ€rken och temporĂ€ra tatueringar till barnen sĂ„ det var ett önskemĂ„l att jag skulle göra nĂ„got li…

Julmys - Redo för uppesittarkvÀll!

Vi har som tradition att kvÀllen innan julafton fÄr barnen vara uppe hur lÀnge de vill och orkar. Vi klÀr granen och tittar pÄ nÄgon mysig julfilm. PÄ senare Är har det dykt upp presentset, just för uppesittarkvÀllen. Men i sann DIY-anda gör vi förstÄs vÄra egna!

Man kan ju göra dessa uppesittar-set hur omfattande och pÄkostade som helst, men i vÄr familj hÄller vi oss till nÄgra fÄ saker. Barnen fÄr en ny pyjamas att mysa runt i, en julfilm och nÄgot gott att smaska pÄ till filmen.

De senaste Ären har jag sytt deras pyjamasar, för jag vet att barnen gillar de jag syr. I Är har jag varit tidseffektiv och nöjt mig med att sy byxorna. Sedan har jag köpt tomma tröjor som jag trycker pÄ i stÀllet.

Jag har Àven gjort i ordning muggar med vinyltryck Ät dem. De har jag sedan fyllt med skumtomtar, varm choklad och en polkagriskÀpp eller tvÄ och slagit in i cellofan.


Tips pÄ saker att ha i din egen myslÄda:

JulpyjamasGosiga tofflor"ful jultröja"en flaska glögg, vin, Baileys, whiskey el…

Dekorera pumpor med hjÀlp av din Silhouette Cameo

Bara tvÄ veckor kvar till Halloween, och man kan köpa sin första pumpa! Vi har som tradition att karva vÄr pumpalykta helgen innan Halloween, sÄ dÀr fÄr jag hÄlla mig ett tag till, men det finns ju sÄ mycket annat roligt man kan göra. Som att dekorera med vinyl till exempel. Och vill man ha en pumpa som alldeles sÀkert inte skrumpnar eller blir uppÀten av mördarsniglar innan 31 oktober kan man göra en i betong! Det kan du lÀsa om i detta inlÀgg, och du fÄr ocksÄ tips pÄ hur du kan dekorera med hjÀlp av schabloner och fÀrg. Schablonerna gör du sÄ klart med din Silhouette Cameo och det Àr precis lika lÀtt som att skÀra ut mönster i vanlig vinyl.

Dekorera med schabloner och fĂ€rg NĂ€r jag dekorerar med fĂ€rg anvĂ€nder jag mig av Aslan Stencilfolie PremiumMask 85K som Ă€r det fullstĂ€ndiga namnet pĂ„ en stencilfolie som man kan anvĂ€nda pĂ„ de flesta material. Den Ă€r 315 cm bred och passar alltsĂ„ utmĂ€rkt i din Silhouette Cameo. NĂ€r du bestĂ€ller den hos Folier kan du vĂ€lja om du behöver 5, 10 eller…