FortsÀtt till huvudinnehÄll

Alla hjĂ€rtans dag present! 💓

Nu börjar det nĂ€rma sig dagen dĂ„ man kan 
skĂ€mma bort sina kĂ€raste lite extra. đŸ’“đŸ’“đŸ’“


Jag Ă€lskar att kunna mysa i soffan och dricka 
nÄgot varmt tillsammans med familjen.


DĂ„ kĂ€nns det sjĂ€lvklart att man vill pimpa till muggen lite extra och ge bort som en 
alla hjĂ€rtans dag present. 


Jag köpte hem nĂ„gra emaljmuggar 
till det en guldfĂ€rgad vinyl Aslan c114.Jag valde texten: Love MY HOT COCO med hjÀrtan.


Love Àr i typsnittet Carrington
och HOT COCO i Arial rounded .

HjÀrtan hittade jag i Silhuette design biblioteket.


Foliet hÄller fint för beröring &
se sÄn fin present det blev!

Kom bara ihÄg att handdiska! :-)

Lycka till med era muggar!  

💟
Kommentarer

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

Trendiga örhÀngen i konstlÀder

Ni har sĂ€kert sett dem redan, örhĂ€ngena i konstlĂ€der som man lĂ€tt skapar med sin Silhouette Cameo! Facebookgrupper och Pinterest fullkomligen svĂ€mmar över av inspiration! HĂ€r visar jag grunderna i hur du med bara ett par enkla former och lite Silhouette Studio-magi kan skapa dina egna designs. HĂ€ng med!

Obs! Jag anvÀnder mig av Silhouette Studio Designer Edition. Har du en annan Studio-version kan vissa funktioner saknas/se annorlunda ut för dig. Geometriska former LÄt oss börja enkelt med nÄgra grundformer som du ritar med hjÀlp av ritverktygen.

Tips!Om du hÄller nere 'Ctrl' nÀr du ritar en ellips sÄ blir den rund istÀllet för oval.

Kombinera, rotera och lek sedan runt med former i olika storlekar för att skapa din skÀrfil. Glöm inte att avsluta med en liten cirkel dÀr du ska fÀsta sjÀlva örhÀnget/kroken.


Droppformat örhĂ€nge Vill man gĂ„ ifrĂ„n grundformerna kan man enkelt skapa andra former med hjĂ€lp av dem. Ta en cirkel och triangel till exempel, och skapa ett droppformat örhĂ€…

VĂ„rpynta med din Silhouette

Det Àr alltid roligt att göra fint nÀr vÄren kommer. Det vÄrstÀdas, stÀlls ut möbler, tvÀttas och planteras. TyvÀrr Àr det sÄ att det mesta som gÄr att köpa i affÀrerna ser mer eller mindre likadant ut, vilket jag tycker Àr lite trÄkigt. DÀrför kommer hÀr lite tips pÄ hur man kan pigga upp och pynta en liten inomhusdrivbÀnk med hjÀlp av din Silhouette Cameo och lite fÀrg.


Jag ville att motiven skulle matcha med planteringsprojekten utan att vara för mycket. Ganska stora och enkla blommor för att inte ta bort för mycket frÄn innehÄllet. Filerna hittade jag i Silhouette Store och typsnittet för orden Àr Samantha.


Krukorna sprayade jag med blÄ och lila sprayfÀrg. Sedan lÀt jag dom stÄ ute nÄgra dygn sÄ att de sÀkert skulle lukta av sig innan jag planterade i dom.


För att föra över dekalerna anvÀnde jag transfertejp och dekalerna fastnade fantastiskt bra pÄ glaset efter att jag rengjort dom med fönsterputs.


Resultatet blev superbra och vĂ„rt lilla vĂ€xthus ser jĂ€ttemysigt ut nĂ€r det stĂ„r ut…

Glitter och lÀderpapper (faux leather)

Jag har kommit i kontakt med materialet "Faux leather paper" som Silhouette har i sitt enorma utbud av material till Cameon. Ett papper som ska efterlikna lÀder och finns i fÀrgerna vit, svart och natur. Det var vÀldigt roligt och lÀtt att jobba med. HÀr tÀnkte jag visa vad jag har gjort med mitt Àn sÄ lÀnge. Med lite fantasi finns det sÀkert mÀngder med saker som man kan göra och dekorera med detta material.


FrÄn början Àr materialet ganska stelt, och eftersom det Àr papper sÄ var jag lite osÀker nÀr jag skulle blöta ner det. Det kÀnns ju inte riktigt rÀtt att blöta ner papper, det brukar bli ganska skört dÄ.
Men jag tÀnkte "det fÄr bÀra eller brista", tog fram sprayflaskan och blötte ner det. Och det var inga problem. Det kÀnns inte riktigt som papper utan nÀstan mer som tyg nÀr man hanterar det (vÀldigt stelt tyg dock)Ju mer jag blötte och knölade med det, desto snyggare blev det i mina ögon. SĂ„ dĂ„ kĂ€nde jag att jag tar det ett steg lĂ€ngre! Jag skar ut ett par …