FortsÀtt till huvudinnehÄll

Alla hjĂ€rtans dag present! 💓

Nu börjar det nĂ€rma sig dagen dĂ„ man kan 
skĂ€mma bort sina kĂ€raste lite extra. đŸ’“đŸ’“đŸ’“


Jag Ă€lskar att kunna mysa i soffan och dricka 
nÄgot varmt tillsammans med familjen.


DĂ„ kĂ€nns det sjĂ€lvklart att man vill pimpa till muggen lite extra och ge bort som en 
alla hjĂ€rtans dag present. 


Jag köpte hem nĂ„gra emaljmuggar 
till det en guldfĂ€rgad vinyl Aslan c114.Jag valde texten: Love MY HOT COCO med hjÀrtan.


Love Àr i typsnittet Carrington
och HOT COCO i Arial rounded .

HjÀrtan hittade jag i Silhuette design biblioteket.


Foliet hÄller fint för beröring &
se sÄn fin present det blev!

Kom bara ihÄg att handdiska! :-)

Lycka till med era muggar!  

💟
Kommentarer

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

Att skicka ett pÄskÀgg med posten... (freebie - godiskort!)

… kan vara bĂ„de skrymmande och dyrt! Men Ă€ndĂ„ kanske man har nĂ„gon lĂ„ngt borta som man vill skicka en pĂ„skhĂ€lsning till? Min pĂ„skpresent till Er Ă€r en skĂ€rfil till ett godiskort! Denna grund-mall kan man anvĂ€nda nĂ€r som helst under Ă„ret dĂ„ man har nĂ„gon att uppvakta, och sĂ„ dekorerar man bara framsidan med vad som passar.
Kortet Àr i 123x102x25mm, gÄr ner i en brevlÄda och kan skickas i ett vaderat kuvert med vanligt brevporto. SjÀlvklart kan man Àndra det Àggformade fönstret pÄ sjÀlva asken till en rektangel eller nÄgot annat genom att högerklicka och dela upp designen.
Ladda ned din grund-mall hĂ€r! SkĂ€rfilen bestĂ„r av tvĂ„ delar och fĂ„r plats pĂ„ ett cardstock-ark som fyller hela skĂ€rmattan (12”x12”).


Till sjĂ€lva godisasken behöver du en bit plast att klistra fast pĂ„ insidan av asken om du ska fylla den med lite mindre godis. Vik efter de perforerade linjerna och limma ihop asken, allt utom sjĂ€lva locket, och klistra fast asken pĂ„ insidan av kortet. Dekorera framsidan av kortet som du…

Syfestivalhelgen och Sytokigvisa!

I helgen gick Sy & Hantverksfestivalen av stapeln i Stockholm! Vi deltog för andra gÄngen och det var lika roligt som den första. :)
Helgens höjdpunkt mĂ„ste ha varit nĂ€r en av vĂ„ra kunder fick Micke att gĂ„ ner pĂ„ knĂ€...! 😊 (Hur hon lyckades med det skulle jag vilja veta, det kanske kan ge mig en fördel i nĂ€sta löneförhandling...😜)

Nytt för i Är var att vi hade lite make-and-takes, dÀr man fick göra egna muggar eller egna kassar. Vi hade tagit med vÄra laserskrivbara ark frÄn Kernow, som har ett permanent lim som Àven sitter i diskmaskinen. Jag printade ark med mönster som vi sedan kunde anvÀnda att skÀra ut i pÄ mÀssan. Det blev hajar och valar och olika texter pÄ muggarna som vÄra deltagare fick ta med hem...

Gladast för sin tygkasse med tryck var nog Ă€ndĂ„ tioĂ„riga Molly! Vi blingade till kassen lite extra med effektvinyl frĂ„n Stahls'; Sparkle Pink, och lillasyster Ellen fick en med hjĂ€rtan i rhinestones. Molly hjĂ€lpte till att bĂ„de rensa vinylen och pressa i vĂ€rmepressen o…

IstÀllet för pÄskÀgg...

SÄhÀr till pÄsk kan det lÀtt bli mÄnga pÄskÀgg, framförallt till barnen, men Àven för andra beroende pÄ hur lÀnge man fÄr pÄskÀgg. I vÄr familj har vi en begrÀnsning pÄ 18 Är. Efter fyllda 18 Är fÄr man fixa sitt eget pÄskÀgg om man vill ha nÄt! ;)

Jag, som har smÄ barn, brukar vÀlja att inte ge pÄskÀgg till mina egna, dÄ dom har mor- och farförÀldrar som gÀrna vill ge dem ett litet Àgg. Det har en tendens att sluta med vÀldigt mycket godis, mycket mer Àn vad de kan och bör Àta pÄ den korta tiden de vill Àta det pÄ... :) SÄ jag brukar försöka komma pÄ andra alternativ och tÀnkte dela med mig av det ifall nÄn vill ge nÄt annat Àn det godisfyllda Àgget.


Detta Ă„r valde jag att sy smĂ„ tygvĂ€skor till mina tjejer. Jag vet att pĂ„sarna Ă€ven kommer att komma till anvĂ€ndning i olika lekar efter pĂ„sk. SĂ„klart sĂ„ dekorerade jag dem med den urfina freebien som delades pĂ„ bloggen hĂ€romdagen, utskuren pĂ„ min Silhouette skĂ€rmaskin i Stahls' textilvinyler. 

VĂ€skorna fyller jag med diverse saker so…