FortsÀtt till huvudinnehÄll

Alla hjĂ€rtans dag present! 💓

Nu börjar det nĂ€rma sig dagen dĂ„ man kan 
skĂ€mma bort sina kĂ€raste lite extra. đŸ’“đŸ’“đŸ’“


Jag Ă€lskar att kunna mysa i soffan och dricka 
nÄgot varmt tillsammans med familjen.


DĂ„ kĂ€nns det sjĂ€lvklart att man vill pimpa till muggen lite extra och ge bort som en 
alla hjĂ€rtans dag present. 


Jag köpte hem nĂ„gra emaljmuggar 
till det en guldfĂ€rgad vinyl Aslan c114.Jag valde texten: Love MY HOT COCO med hjÀrtan.


Love Àr i typsnittet Carrington
och HOT COCO i Arial rounded .

HjÀrtan hittade jag i Silhuette design biblioteket.


Foliet hÄller fint för beröring &
se sÄn fin present det blev!

Kom bara ihÄg att handdiska! :-)

Lycka till med era muggar!  

💟
Kommentarer

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

Att skicka ett pÄskÀgg med posten... (freebie - godiskort!)

… kan vara bĂ„de skrymmande och dyrt! Men Ă€ndĂ„ kanske man har nĂ„gon lĂ„ngt borta som man vill skicka en pĂ„skhĂ€lsning till? Min pĂ„skpresent till Er Ă€r en skĂ€rfil till ett godiskort! Denna grund-mall kan man anvĂ€nda nĂ€r som helst under Ă„ret dĂ„ man har nĂ„gon att uppvakta, och sĂ„ dekorerar man bara framsidan med vad som passar.
Kortet Àr i 123x102x25mm, gÄr ner i en brevlÄda och kan skickas i ett vaderat kuvert med vanligt brevporto. SjÀlvklart kan man Àndra det Àggformade fönstret pÄ sjÀlva asken till en rektangel eller nÄgot annat genom att högerklicka och dela upp designen.
Ladda ned din grund-mall hĂ€r! SkĂ€rfilen bestĂ„r av tvĂ„ delar och fĂ„r plats pĂ„ ett cardstock-ark som fyller hela skĂ€rmattan (12”x12”).


Till sjĂ€lva godisasken behöver du en bit plast att klistra fast pĂ„ insidan av asken om du ska fylla den med lite mindre godis. Vik efter de perforerade linjerna och limma ihop asken, allt utom sjĂ€lva locket, och klistra fast asken pĂ„ insidan av kortet. Dekorera framsidan av kortet som du…

Snabb ljusdekorationer inför Halloween

Nu Àr det en vecka kvar till Alla Helgona. Denna helg har vi alltid en traditionell maskerad dÀr vuxna och barn klÀr ut sig. Detta Àr nÀstan Ärets största fest i vÄrt hus och vi gÄr all in med dekorationer och utsmyckningar. Jag tÀnkte lite snabbt visa hur jag har gjort en dekoration att sÀtta runt blockljus.
Dekoration i papper Att vÀlja ett motiv i Silhouette Store Àr ibland lÀttare sagt Àn gjort. Just Halloweenmotiv finns det otroligt mÄnga fina av och jag mÄste verkligen lÀgga band pÄ mig sjÀlv runt varje Halloween för att inte köpa sÄnt jag inte anvÀnder.
I det hĂ€r fallet blev det en "candle wrap" i form av en bord med pumpor, spöken och klĂ€ttervĂ€xter pĂ„. 

Uppdelat ser motivet ut sÄhÀr. Allt finns dÀr och det Àr bara att dela upp det och vÀlja vad som ska skÀras ut i vilken fÀrg.

Jag anvÀnde vanlig cardstock som min instÀllning nÀr jag skar ut dessa. Jag tycker att den instÀllningen Àr bra att utgÄ frÄn nÀr man inte Àr riktigt sÀker pÄ hur tjockt papper man har.
Att sĂ€t…

Skolstart - snygga namnbrickor som lyser i mörkret

Terminsstart! Nu hÀnder det mycket pÄ en gÄng. Hos oss har min son precis börjat förskoleklass och dottern har gÄtt upp till storbarnsavdelningen pÄ dagis. Mina egna elever började för en vecka sedan och frÄn ett varmt sommarlunk gÄr det nu i 200 km/timmen. Helt fantastiskt skönt att hjÀrnan Àntligen börjar vakna igen.Sonen fick vid sin skolstart en superfin ryggsÀck, den Àr i silvrigt reflextyg och svart. Eftersom detta var en gÄva frÄn skolan som alla i F-klassen fick sÄ cirkulerar det nu över 25 likadana ryggsÀckar pÄ skolan och alla ska försöka hÄlla koll pÄ sin egna. Sonen vill ha nÄgon snyggt och speciellt som fÄr hans ryggsÀck att stÄ ut, en personlig namnbricka, tÀnkte jag direkt. Ett ypperligt tillfÀlle att prova Silhouettes Krympplast som jag bestÀllde frÄn Folier.se i somras.

Snygg design med namn Jag har tidigare anvĂ€nt mig av en design i Silhouette Store nĂ€r jag gjort klistermĂ€rken och temporĂ€ra tatueringar till barnen sĂ„ det var ett önskemĂ„l att jag skulle göra nĂ„got li…