FortsÀtt till huvudinnehÄll

Alla hjĂ€rtans dag present! 💓

Nu börjar det nĂ€rma sig dagen dĂ„ man kan 
skĂ€mma bort sina kĂ€raste lite extra. đŸ’“đŸ’“đŸ’“


Jag Ă€lskar att kunna mysa i soffan och dricka 
nÄgot varmt tillsammans med familjen.


DĂ„ kĂ€nns det sjĂ€lvklart att man vill pimpa till muggen lite extra och ge bort som en 
alla hjĂ€rtans dag present. 


Jag köpte hem nĂ„gra emaljmuggar 
till det en guldfĂ€rgad vinyl Aslan c114.Jag valde texten: Love MY HOT COCO med hjÀrtan.


Love Àr i typsnittet Carrington
och HOT COCO i Arial rounded .

HjÀrtan hittade jag i Silhuette design biblioteket.


Foliet hÄller fint för beröring &
se sÄn fin present det blev!

Kom bara ihÄg att handdiska! :-)

Lycka till med era muggar!  

💟
Kommentarer

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

Sista minuten-pyssel inför Halloween

Tidsbrist och idĂ©torka i kombination men barn som sĂ„ gĂ€rna vill fira Halloween... kĂ€nns det igen? HĂ€r kommer nĂ„gra tips pĂ„ enkla sista minuten-pyssel som du gör med hjĂ€lp av din Silhouette Cameo. För inte behöver det vara sĂ„ storslaget – en pumpalykta rĂ€cker fint, och lyser dessutom upp höstmörkret. Och vet man med sig att smĂ„ spöken kommer att knacka pĂ„ dörren kanske man vill sĂ€tta upp en vĂ€lkomst-skylt? Silhouette Design Store har nu 25% rabatt pĂ„ alla sina Halloween-designs fram till 31 oktober, och det finns verkligen massor av roliga projekt i olika svĂ„rhetsgrader. In och kika!

Mall för pumpa-ansikte Bland alla designs som finns kommer du hitta flertalet mallar för pumpa-ansikten. Och de behöver inte alls vara sÄ lÀskiga. Min 7-Äring valde denna, sÄ lillebror inte ska bli rÀdd! Jag skar ut designen i stencilfolie, en folie/vinyl som jag har skrivit om tidigare hÀr pÄ bloggen. Nu fungerar det sÄ klart att skriva ut i vilken vinyl som helst dÄ du endast ska ha den som mall.

Klistra…

Dekorera dina egna Julkulor + gratis skÀrfil!

Varje jul visas mÀngder av vackra glÀnsande och glittrande julkulor, med eller utan mönster, upp i butikerna. HÀr kommer jag att visa hur du enkelt förvandlar vanliga slÀta kulor till personliga julornament som Àr extra roliga att ta fram Är efter Är!

Till mina kulor har jag anvĂ€nt Aslans blanka skyltvinyl C114. Jag gör i ordning min design i Silhouette Studio och skĂ€r ut vinylen pĂ„ instĂ€llningarna för "Vinyl, glansig". För mig och min Cameo fungerar de instĂ€llningarna utan problem, men det kan skilja lite frĂ„n maskin till maskin och ocksĂ„ beroende pĂ„ hur sliten kniven Ă€r, sĂ„ gör en testskĂ€rning om du inte vet hur just din maskin fungerar med vinylen. 

Att jobba med julkulor Ă€r lite speciellt dĂ„ de Ă€r kurvade Ă„t alla hĂ„ll. Det Ă€r inte alla designs som passar att sĂ€tta pĂ„ julkulor. Smalare fonter funkar bĂ€ttre Ă€n tjocka, dĂ„ tjocka Ă€r svĂ„rt att fĂ„ att ligga slĂ€tt. Typsnitt med glyphs och swashes (de slingriga bitarna) kan bete sig lite ovĂ€ntat pĂ„ sĂ„ hĂ„rt kurvade ytor, sĂ„ man f…

"GĂ„ bort-present" med Halloween-tema

Om knappt en mĂ„nad Ă€r det Halloween och bloggen kommer att fyllas med Halloween-pyssel av olika slag under de kommande veckorna. Men Ă€ven om du inte firar Halloween sĂ„ tycker jag att du ska lĂ€sa detta inlĂ€gg, för det ger dig tips om en fin ”gĂ„ bort-present” som du kan variera i oĂ€ndlighet. För vi Ă€r mĂ„nga som gĂ€rna ger bort en flaska vin nĂ€r vi bjuds pĂ„ middag, och den Ă€r Ă€nnu roligare att ge bort om den kommer i en fin förpackning!


VinpÄsar i tyg finns sÀkert att köpa, men jag valde att sy min egen. DÄ fÄr man den precis som man vill ha den, och kan matcha tyg med passande textilvinyl. Jag tÀnker sommarfÀrger till midsommar, rosa glittervinyl till din vÀninna osv...
Att sy en tygpĂ„se Ă€r inte svĂ„rt alls! SĂ„ hĂ€r gör du: MĂ„tta upp den flaska du ska ge bort, och klipp till tvĂ„ tygbitar som du ska sy en pĂ„se av. Sy ihop bĂ„da lĂ„ngsidorna och enda kortsidan. Vill du göra en lite mer stadig botten viker du in hörnen och syr av ca 3-4 cm. FĂ„lla den öppna kortĂ€nden. NĂ€r pĂ„sen Ă€r fĂ€rdigsydd…